Grietje Veenstra-Hoogsteen

Bruidsfotografie

Welkom, wat leuk dat je op mijn website bent! Ik ben Grietje Veenstra-Hoogsteen en een professionele bruidsfotograaf in Friesland. Voor spontane, echte bruidsfoto’s met oog voor detail ben je bij mij aan het juiste adres!

Ieder bruidspaar is uniek en verschillend. Jullie kunnen bij mij jullie eigen wensen inbrengen. Het is en blijft jullie dag. Ik zorg er tijdens het fotograferen voor dat jullie je op je gemak voelen. Oprechte bruidsfoto’s die laten zien wie jullie in het echt zijn en hoe jullie dag is geweest. Een waardevolle herinnering van jullie bruiloft om later jullie dag te herbeleven. Ongedwongen, spontaan, plezier, gemak en vooral genieten van elkaar. Ik fotografeer zo onzichtbaar mogelijk: ik ben aanwezig, maar zoveel mogelijk op de achtergrond.

Naast mijn leven als bruidsfotograaf ben ik gelukkig getrouwd met Geert en moeder van vier prachtige kinderen, hou ik van het buitenleven, wandelen, tuinieren, schilderen, koken, lekker thuis met mijn gezin en van fotograferen natuurlijk.

Wil je meer weten neem gerust contact met mijn op en vraag een gratis gesprek aan.

Mijn bruidsfoto’s: KvK nummer: 65320336

Spontaan

Ongedwongen

Oog voor detail