Trouwen in Beetsterzwaag

27 augustus was de grote dag van Tim en Manoes. Mijn dag begon in Ureterp, lekker dichtbij dit keer. Ik rij naar het ouderlijk huis van Manoes, iedereen was al druk in de weer. De dames komen mooi in de make-up en de haren in prachtige kapsels. Manoes haar moeder helpt haar in de trouwjurk, de kapper doet de sluier in, haar zus helpt nog even met de schoenen en oma deed nog even de laatste details. Manoes is er dan helemaal klaar voor, ze ziet er prachtig uit!

Inmiddels zijn de dag gasten aangekomen en verzamelen zich op de oprit. Ook Tim komt aan met zijn vader en dan is het moment voor de first look. Omdat weggeven en meelopen door ouders in het gemeentehuis niet mag door het corona gebeuren, doen ze dit moment op de oprit. Hoe bijzonder is dat!! Een prachtig en intiem moment waar alle dag gasten getuige van zijn. Na dit bijzondere moment is het tijd om te verzamelen.

In een stoet rijden┬á we naar het mooie Beetsterzwaag waar de ceremonie plaats vind in het gemeentehuis. Aansluitend maken we nog wat foto’s van de dag gasten en dan is het tijd voor koffie en gebak, hiervoor rijden we naar een zaaltje in Drachten.

Na dit feestelijke gebeuren rij ik met het bruidspaar naar Bakkeveen, we maken nog wat foto’s hun twee. Het was prachtig op dit moment met de paarse heide op de achtergrond. De bruiloft hebben ze door de corona ingekort, maar er komt volgend jaar nog een vervolg op deze dag met een kerkelijk huwelijk en een feest. En dan met een kleine baby er bij ­čśë

Tim en Manoes, bedankt voor jullie vertrouwen en dat ik jullie dag mocht vast leggen, ik wens jullie heel veel geluk en Gods Zegen! Op naar volgend jaar!

 

Paarse heide Bakkeveen
Trouwen Beetsterzwaag
Ringwisseling
Bruidsboeket
Paarse heide Bakkeveen
Trouwen Bakkeveen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.