Trouwen paviljoen Puur in Diemen, trouwen Muiderberg

Deze dag…
25 september trouwen Steven en Nynke. Een dag waar alles weer als van ouds was. Even geen regels, geen 1,5 meter.
Ik viel deze bruiloft in voor een collega, dat is dan even schakelen. Op het aller laatste moment krijg je informatie en dan is het voor mij alles loslaten en maar op me af laten komen.
Ik moest die dag richting Muiden/Muidenberg, ik kom nooit in die hoek, dus dat is al even wennen. Kom ik daar als echte fries binnen, schijnt de helft van de mensen uit Drachten en omstreken te komen. Hoe leuk is dat, het was dus een beetje thuiskomen in de randstad.
Maar ohh wat was dit een heerlijke bruiloft! Het was een prachtige nazomerdag. De trouwceremonie was in een oud kerkje gelijk aan het IJselmeer. En er zaten veel sfeermomenten in de dag, een geweldige zangeres bij de ceremonie, bij de uitgang stonden muzikanten jazz te spelen, een borrel en een oester na de de ceremonie en een life painter die ter plekke een schilderij maakt van het feest. Vervolgens ging het feest door bij Paviljoen Puur, ik dacht dat ik een industrie terrein op reed, maar aan het eind was PUUR, wat een fantastische locatie. Tijdens het diner waren er zingende bedienden die tijdens de maaltijd hun favoriete nummers zongen.
Vandaag ontving ik een lieve review van Steven en Nynke “Wij kwamen in contact met Grietje vanwege ziekte van onze fotografe. Vanaf de eerste kennismaking met Grietje voelde het goed en vertrouwd. Onopvallend en rustig op de achtergrond aanwezig, legde ze de mooiste momenten vast. Maar ook met een luisterend oor en openstaand voor ideeën die spontaan werden bedacht, schoot ze mooie plaatjes. Vooral onze wens voor spontane en niet geposeerde momenten heeft ze de hele dag meegenomen waardoor we met een heel blij gevoel terugkijken naar de prachtige foto’s. Wij zouden Grietje zeker aanraden!”
Muiderberg