Trouwen in Rottevalle

Trouwen in Rottevalle,

Het is juni 2020, de corona regels zijn streng bij bruiloften, 30 mensen niet meer dan dat. Ondanks de regels lieten GeertWietze en Linda hun bruiloft door gaan.

Voor mij de eerste bruiloft van 2020 en ik heb nog nooit een bruiloft zo dichtbij gehad, ik besloot dat ik die dag op m’n fiets zou gaan. Op mijn fiets ging ik richting Rottevalle naar het ouderlijk huis van GeertWietze, daar zou ik nog even wat foto’s maken voordat hij naar Linda toe gaat. Wat GeertWietze niet wist is dat zijn familie een koets hadden geregeld, dat was ook de reden dat m’n dag daar begon en ik dat natuurlijk vast kon leggen.  Geweldig wat voor ideeën mensen bedenken tijdens de corona tijd.

GeertWietze ging in de koets naar Linda, voor haar ook een grote verrassing. Samen reden ze nog door Rottevalle. Alle mensen die niet op de bruiloft konden komen hadden ze een bericht gestuurd dat ze op de route het bruidspaar mochten uitzwaaien. Voor het bruidspaar zo verrassend om te ontdekken wie er aan de kant staat. En ik blij dat ik op m’n fiets was, ik kon ze makkelijk bijhouden, snel even stoppen en weer doorgaan.

De route stopt bij de kerk in Rottevalle, hier werd de ceremonie gehouden. Er mochten 30 mensen naar binnen i.v.m. de corona, helaas mochten de kinderen niet allemaal mee. Ook werd er op afstand meegekeken via een live stream. Na de ceremonie was er een toast op het huwelijk in de buitenlucht. In juni mocht je niet met veel mensen bij elkaar komen, dus hebben ze de taart bij haar ouders aangesneden en nog een diner bij zijn ouders gehad. De foto’s hebben we gemaakt in de prachtige tuin van Linda haar ouders, een parkachtige tuin met heel veel mooie plekjes.

Het was een kleine, intieme, verrassende bruiloft! GeertWietze en Linda, bedankt dat ik jullie dag mocht vast leggen. Ik wens jullie heel veel geluk!

Trouwen koets