Reviews bruidsfotograaf

Reviews en ervaringen over de trouwfotograaf. Benieuwd wat bruidsparen van me vinden? Ik hecht veel waarde aan de klik met de bruidsparen zodat ze zich op hun gemak voelen en kunnen genieten van hun mooiste dag.

Wil je meer foto’s zien ga dan naar de blog bruidsparen.

Steven en Nynke

“Wij kwamen in contact met Grietje vanwege ziekte van onze fotografe. Vanaf de eerste kennismaking met Grietje voelde het goed en vertrouwd. Onopvallend en rustig op de achtergrond aanwezig, legde ze de mooiste momenten vast. Maar ook met een luisterend oor en openstaand voor ideeën die spontaan werden bedacht, schoot ze mooie plaatjes. Vooral onze wens voor spontane en niet geposeerde momenten heeft ze de hele dag meegenomen waardoor we met een heel blij gevoel terugkijken naar de prachtige foto’s. Wij zouden Grietje zeker aanraden!”

Muiderberg

Martin en Jitske

“Prettig contact en een warme, positieve aanwezigheid tijdens het fotograferen. Fijn en gezellig om Grietje ‘er bij’ te hebben om mooie momenten vast te leggen.”

Oranjewoud Heerenveen

Ruben en Lianne

Zeer professionele fotograaf. Erg vriendelijk. Denkt super goed mee! Wij zijn enorm blij met het prachtige resultaat! Hele scherpe en mooie foto’s. Precies zoals we zijn. Op een zeer gemoedelijke manier heeft ze onze hele dag vastgelegd. Blij met alle herinneringen die we vastgelegd kregen.

Gerben en Ilse

“Grietje, wat ben je goed in je vak!! We zijn heel erg blij en tevreden met het resultaat. Je hebt onze grote dag zo mooi en puur vast gelegd, precies zoals we het wouden. Je was ‘onzichtbaar’ en kwam met leuke foto-ideeën. Ons album zit ook fantastisch mooi in elkaar. Nogmaals dank voor de waanzinnige foto’s. We waren heel blij met jouw als onze fotografe! “

Gert en Griëtte

“Grietje is een prettig en rustig persoon. Je kan op je gemak zijn bij haar en ze kan zorgen voor een hele ontspannen sfeer bij het foto’s maken, waardoor je hele echte en spontane foto’s krijgt. De bewerking is heel natuurlijk waardoor het niet tijdsgebonden is, maar voor altijd mooie foto’s blijven. Ze was er de hele tijd, maar je merkte niet dat ze er was. Zoals het hoort: op de achtergrond aanwezig, maar alle mooie momenten vastgelegd.”

Trouwen in Groningen, bruiloft, trouwfotograaf

Jorrit en Annemarie

“Door haar enthousiaste reactie op onze vraag om de bruidsfotografie voor ons te verzorgen hebben wij er vanaf het begin een goed gevoel bij gehad om dit door Grietje te laten doen. We hebben een avond zitten brainstormen om ideeën uit te wisselen, Grietje heeft vooraf de door ons uitgekozen fotolocatie bezocht en op de dag zelf wist ze haar rol discreet en met verve te vervullen. Na de tijd heeft ze een concept van het trouwalbum laten zien, waarin we maar enkele persoonlijke voorkeuren nog hebben gewijzigd. Het resultaat zijn wij dan ook erg tevreden mee. Onze trouwdag is op een prachtige manier vastgelegd!”

Gerben en Noa

Noa: “Super leuk foto shoot gehad. Mooie resultaten en het was erg fijn ik voelde me erg op mijn gemak!”

Gerben: “Een loveshoot met super mooie foto´s gehad in Bakkerveen. Ze gaf ons een fijn gevoel. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Loveshoot

Koen en Marjan

“Ons huwelijk was voor ons een hele mooie en bijzondere dag. Als we de foto’s bekijken die Grietje heeft gemaakt dan komen deze herinneringen weer boven. Heel waardevol om op die manier het feest te kunnen herbeleven. Bovendien was het maken van de fotoreportage gezellig en ongedwongen en zijn de foto’s ontzettend mooi en spontaan geworden. Veel oog voor detail en compositie!
We zijn erg tevreden en blij dat Grietje onze dag heeft willen vastleggen. Een absolute aanrader! “

Henk en Aly

“Grietje heeft leuke ideeën en voor haar is niets te dol! We hebben een prachtig album. Grietje beweegt zich onopvallend en ziet veel! Een fijne vakvrouw!! Niets dan lof.”

Hendrik en Elisabeth

“29 juni 2012 zijn Hendrik en ik getrouwd. Om deze bijzondere dag vast te leggen hadden we Grietje gevraagd voor het maken van de bruidsfoto’s. Hier hebben we zeker geen spijt van gehad! Door haar mede is het een onvergetelijke dag geworden. Grietje maakt fantastische foto’s! Maar vooral ook in een gemoedelijke sfeer! ’s ochtends hebben we veel gelachen met de fotosessie. s’ middags heeft ze foto’s genomen van oa de kerkdienst en het huwelijk in het gemeentehuis. Zonder dat we het door hadden maakte ze de mooiste foto’s! En met als eindresultaat een prachtig digitaal bruidsboek. Ik geef haar een dikke 10!!!!!!!!”

Sijbren en Carola

“Op 15-5-2015 heeft Grietje onze trouwdag vast mogen leggen. En wij zijn zeer tevreden! Alles werd in goed overleg gedaan en op de dag zelf hebben we het heel leuk en gezellig gehad. En ontspannen. Met als resultaat erg mooie foto’s. Ook heeft ze voor ons een prachtig boek gemaakt. Dit had ik zelf niet kunnen maken. Wij zijn dik tevreden!”

Jasper en Jolien

“Wij kennen Grietje van onze vorige woonplaats Vries. Wij hadden wat foto’s van haar gezien en dat heeft ons overtuigd. Op haar site staat dat ze onzichtbaar is en dat is ook echt zo! Wij hebben ons niet aan haar gestoord en sommige foto’s hadden we niet door dat ze gemaakt waren, daardoor waren we positief verrast. Ze is erg vriendelijk, heeft leuke ideeën maar stond ook open voor ideeën van ons. Ze maakt super mooie foto’s met veel details. Ook het fotoboek is erg mooi en bijzonder gemaakt. We raden haar zeker aan!”

Alex en Femke

“20-03-2015 was ons bijzondere dag met Grietje als fotograaf, wij hebben haar ervaren als een hele lieve rustige vrouw waarbij we ons echt om ons gemak voelden, en het resultaat mocht er ook zijn want het is een prachtig album geworden waar we met plezier naar terug kijken”

Roelof en Janet

“We waren heel blij met Grietje als fotograaf op onze trouwdag. Er was een ontspannen sfeer en er is veel gelachen. We hebben hele mooie foto’s gemaakt. Dankjewel!”

Ronnie en Bea

“Mijn Bruidsfoto’s raden wij zeker aan!!
Grietje is een super leuke en spontane fotograaf die mee denkt met de foto’s maken en luisterd wat jij graag wil.
Door ziekte van onze fotograaf 1 dag van te voren in contact gekomen met Grietje.
Fijn contact gehad via de telefoon om dingen door te spreken.
Op de dag zelf niet gemerkt dat ze er was, prachtige foto’s en een prachtig trouwalbum ontvangen.
Het fijne is dat je de dag erna al wat prachtige foto’s krijgt.”

trouwen

Marc en Sanne

“Een loveshoot gehad in Beetsterzwaag. Hele mooie herinnering gemaakt, met super mooie foto´s. Ze liet ons echt op ons gemak voelen.”

Loveshoot, familiereportage

Pieter en Martien

Grietje is erg professioneel en rustig, heeft goede ideeën en je voelt je meteen bij haar op je gemak. Ontzettend blij dat we destijds voor Grietje hebben gekozen, en dankbaar voor alle prachtige foto’s die we hebben mogen ontvangen.

Dirk en Marienke

“Op 28 augustus 2015 zijn wij getrouwd. Deze mooie, zonnige dag werd vastgelegd door Grietje. We hadden haar naam gekregen van bekenden die net waren getrouwd en Grietje als fotograaf hadden. Ze waren erg enthousiast over haar. Dat wekte onze nieuwsgierigheid en dus zochten we contact. Dat voelde vanaf het begin al goed! We spraken bij haar thuis onze wensen door. (wauw, wat woont ze mooi!)

Het allerbelangrijkste is dat je je op je gemak voelt, want een fotograaf is bij de meest bijzondere momenten van de dag erbij. Nou, dat is gelukt! Vanaf moment één voelden we ons ontspannen. Grietje kwam met leuke ideeën, maar drong zich niet op. Op gepaste momenten hield ze zich afzijdig. We hadden soms niet eens door dat ze er was, maar ondertussen schoot ze de mooiste plaatjes! De eerste foto’s konden we diezelfde dag al bewonderen.

Twee weken na de trouwerij was het fotoboek klaar. Een super snelle service! Ook hierbij wil Grietje goed werk leveren. We kwamen weer langs om het album goed te keuren, voordat het daadwerkelijk gemaakt zou worden.
Begin oktober konden we dan het album bekijken, wéér in dat mooie huis!
Toen bleek er op één foto een vlekje te zitten. Wij zijn geen kritische mensen, dus we vonden dat niet erg. Maar nee, Grietje stond er op dat we een nieuw album kregen. Kortom, Grietje als fotograaf vragen voor jullie trouwerij is de beste keus die je kan maken. Je hebt dan gegarandeerd een ontspannen dag en een mooi album als herinnering.”

Jogchum en Annie

Als je een trouwfotograaf zoekt is Grietje van mijn Bruidsfoto’s een echte aanrader! Ze blijft rustig en heeft veel ideeën om mooie foto’s te maken. Tijdens onze bruiloft was ze meer op de achtergrond aanwezig waardoor ze juist alle momenten heeft kunnen vastleggen, zonder dat wij het gemerkt hebben. Ze is professioneel, denkt mee (ook over locaties voor de reportage e d). en is erg prettig in de omgang. Ook heeft ze voor ons een prachtig trouwalbum gemaakt!

Johan en Lianne

“Op 07-07-2017 heeft bruidsfotograaf Grietje onze trouwdag met prachtige foto’s vastgelegd.
Op de achtergrond aanwezig en ongedwongen heeft ze ons als bruidspaar, op deze spannende dag, op ons gemak gesteld.
De photoshoot was relaxt en plezierig; een mooie gebeurtenis om de trouwdag zo te beginnen en er aan terug te denken.
We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de foto’s en de service rondom het maken van een fotoalbum. Het fotoalbum is echt mooi geworden! Het was één van de mooiste dagen van ons leven. Erg bedankt Mijn Bruidsfoto’s.”

Bennie en Jildou

“Grietje heeft onze trouwdag echt supermooi vastgelegd! De foto’s zijn heel echt, niet in scène gezet. We voelden ons bij haar op ons gemak waardoor we onszelf konden zijn. Het fotoalbum dat ze voor ons maakte is erg mooi, Grietje is erg precies! Zelf hadden we nooit zo’n mooi album kunnen maken. Na onze trouwdag hebben we zelfs nog een ’trash the dress’ shoot gedaan op het Wad. Een aanrader! We hebben hier prachtige foto’s aan over gehouden, stiekem misschien wel mooier dan die van de dag zelf!”

Jaap en Piumi

“Wij zijn heel tevreden over de foto’s die Grietje gedurende ons huwelijk gemaakt heeft. Ze is flexibel en heeft oog voor details. Het is fijn dat wij persoonlijke ideeën met Grietjes inbreng bespreken kunnen voor de bruiloft. Wij raden haar van harte aan, omdat wij heel tevreden zijn met ons fotoalbum en de moeite welke zij maakt voor de bruidsreportage.”

Wesley en Gezina

“Fantastische fotograaf die goed gebruik maakt van de omgeving en met je meedenkt! We zijn heel blij met onze foto’s!”

Robert en Greetje

“3 jaar geleden hebben we een prachtige dag gehad, maar daar hoort een goeie fotograaf bij & dat hadden we zeker! Fotograaf Grietje maakt je dag compleet en maakt het je zo gemakkelijk mogelijk zodat je je die dag niet ongemakkelijk hoeft te voelen! Echt top!”

Jouke en Enna

“31 juli 2015 zijn wij getrouwd. Via facebook zijn we bij Grietje Veenstra beland. Na een kennismakingsgesprek hadden we een goede klik en zijn we de details gaan invullen. Grietje gaf gelijk aan dat ze in pagina’s denkt voor in het fotoboek. Het is dan ook een goede keus om haar ook het fotoboek te laten maken. Het is echt prachtig geworden. Op aanraden van haar hebben we gekozen voor het leren fotoboek met de bijpassende koffer.
Grietje is van ’s ochtends 8:00 tot 17:00 bij ons geweest en de samenwerking met Grietje was erg ontspannen. Onze foto locatie was erg veelzijdig, dat we niet eens meer ergens anders foto’s hebben gemaakt. Wij zouden haar aan iedereen kunnen aanraden!”

Michael en Rianne

“2021 was ons jaar dat mijn man en ik mochten trouwen, eerst in Juni in het gemeentehuis en later een klein feestje waar wij ons pak en trouwjurk aan gingen trekken. Mijn bruidsfoto’s mocht onze fotografe zijn, het was fijn om Grietje er bij te mogen hebben.. wij raden haar aan!”

Trouwen, fotograaf

Wopke en Tietsia

“Op zo’n bijzondere dag is het erg belangrijk dat je een fotograaf mee hebt waar je je fijn bij voelt. Ongedwongen, spontaan en gedreven. Ook voor en na ‘de dag’ was de omgang met Grietje prettig en het resultaat absoluut naar wens!